Choď na obsah Choď na menu
 


Čertovská čokoládová torta od Stahl Judit

12. 10. 2010

Potrebujeme: 15 dkg múky, 15 dkg orechov, 1 ČL sódybikarbóny, 1 ČL prášku do pečiva, 1 maslo, 25 dkg cukru, 2 dl vody, 1/2 balíčka kakaového prášku, 2 vajcia

Postup: Vymiešame maslo s cukrom do penista. Vodu zohrejeme a dáme do nej kakao. Múku, mleté orechy, sódabikarbónu, prášok do pečiva zmiešame. Potom všetky tieto tri zmesi zmiešame dokopy, pridáme vajíčka, dobre premiešame.  Dáme do vymastenej a vymúčenej tortovej formy a pečieme pomaly pri nízkej teplote / asi 150 stupňov/ .Hotovú tortu polejeme čokoládovou polevou.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.