Choď na obsah Choď na menu
 


Cviklovo - kapustový šalát

22. 10. 2010
 
 

Potrebujeme: cvikla, môže byť aj zaváraná, kapusta, majonéza, tatárska omáčka, uhorková šťava, alebo citrón,

Uvarenú cviklu nastrúhame na rezance ako jablčko. Kto ma zaváranú,  má o problém menej, stačí scediť.  Deň vopred si nastrúhame kapustu,osolíme a na ďalší deň dobre rukami "vyžmýkame". Zmiešame cviklu, kapustu,  pridáme tatársku, majonézu, osolíme, okoreníme, podľa chuti ochutíme. Môžeme podávať samostatne ako šalát, ale aj ako prílohu k mäsitým jedlám.

 Dobrú chuť !!!!
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.