Výborná tradičná fazuľová polievka
Do hrnca dáme vodu, 3-4 strúčiky cesnaku, 3-4 bobkové listy a dáme variť takú 1 hodinku. Na fotke je údené mäso bez kosti, ale je výborné neúdené kolienko s kosťou.. Ak je mäso uvarené tak ho vyberieme a pokrájame.
/Zlepšovák - zrýchľovač postupu :-) Z konzervy fazuľa v sladkom náleve s kečupom, nakoniec ju zahustíme zásmažkou , ktorú urobíme: na oleji speníme cibuľku s červenou paprikou mletou, pridáme do polievky/
Všeto dáme do vody v čom sa varilo mäso čiže: mäso, mrkvu, petržlen, zeller, kareláb, fazuľku. Pridáme 1 bujón slepačí a aj zeleninový, trošku vegetu, mletú červenu papriku a necháme variť 1 hodinku. 15 minút pred dovarením dáme do polievky zemiaky.
A takto vyzerá hotová...
DOBRÚ CHUŤ!!!!