Choď na obsah Choď na menu
 


Výborná tradičná fazuľová polievka

18. 10. 2010
 
 

Do hrnca dáme vodu, 3-4 strúčiky cesnaku, 3-4 bobkové listy a dáme variť takú 1 hodinku. Na fotke je údené mäso bez kosti, ale je  výborné neúdené kolienko s kosťou.. Ak je mäso uvarené tak ho vyberieme a pokrájame.

 

Pripravím si: 1 kareláb, 3-4 ks petržlen, 4-5 ks mrkvy, 1 zeller, a ,,NAPUČANÚ,, fazuľku - najlepšie nechať napučať od večera do rána...
 

/Zlepšovák - zrýchľovač postupu :-)  Z konzervy fazuľa v sladkom náleve s kečupom,  nakoniec ju zahustíme zásmažkou , ktorú urobíme: na oleji speníme cibuľku  s červenou paprikou mletou, pridáme do polievky/

 

Všeto dáme do vody v čom sa varilo mäso čiže: mäso, mrkvu, petržlen, zeller, kareláb, fazuľku. Pridáme 1 bujón slepačí a aj zeleninový, trošku vegetu, mletú červenu papriku a necháme variť 1 hodinku. 15 minút pred dovarením dáme do polievky zemiaky. 

Obrázok Obrázok

 

Obrázok Obrázok

 

 

A takto vyzerá hotová...

DOBRÚ CHUŤ!!!!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.