Choď na obsah Choď na menu
 


Výborná slávnostná polievka

6. 10. 2010

Potrebujeme:

1 celé kurča, alebo polievkovú zmes, podľa toho, či máte radi varené mäso, zelenina do polievky, kari korenie/asi za malú lyžičku/, mandle lúpané, šľahačková smotana, alebo smotana na varenie, trošku cukru, soľ

Postup: 

Uvaríme mäso so zeleninou,osolíme, okoreníme s kari. Keď sa uvarí mäso, vyberieme a vykostíme, pokrájame a vložíme späť do polievky, pridáme trošinku cukru, asi za malú lyžičku.  Pokrájame aj zeleninu a dáme späť. Pridáme mandlové lupienky, alebo mandle podrvené a trochu povaríme. Nakoniec pridáme šľahačkovú smotanu, podľa chuti osolíme, dochutíme.Polievka je veľmi výdatná!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.