Choď na obsah Choď na menu
 


Morské príšerky na smotane

12. 10. 2010

Potrebujeme: asi 500 g zmesi morských príšeriek/najchutnejšie sú chobotničky/,1 smotanu na varenie, 2 dl bieleho vína, 3-4 strúčiky cesnaku, 1 čili paprička, alebo korenie čili, soľ, vegeta,

Postup: Umyté morské potvory hodíme na rozohriaty olej, trochu opražíme. Pridáme roztlačený cesnak, pokrájanú čili papričku, alebo trochu čili korenia, podlejem vínom a dusíme domäkka. Keď je všetko mäkké, ochutíme soľou, vegetou, ešte pridáme trochu cesnaku a zalejeme smotanou na varenie. Trochu povaríme. Podávame s ryžou alebo cestovinami.

Obrázok


 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.