Choď na obsah Choď na menu
 


Kuracie mäso na cibuli

7. 11. 2010

Potrebujeme: 1 celé kurča, vykostené, alebo akékoľvek kuracie mäso cca 800g, 3-4 veľké cibule, olej, soľ, gril.korenie, ml.červ.paprika, worčester, sój. omáčka

 

Postup: Kurča vykostíme a pekne pokrájame, posypeme korením, polejeme olejom, worčestrom, sój.omáčkou, osolíme a premiešame. Cibule ošúpeme, pokrájame na kolieska a poukladáme na dno pekáča. Na cibuľu poukladáme kuracie mäso, prikryjeme a pečieme do mäkka. Keď je mäso mäkké, odkryjeme, dáme na vyššiu teplotu a upečieme do chrumkava. Výborne chutí s ryžou, alebo so zemiakmi a la Jamie Olivier. 

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.