Choď na obsah Choď na menu
 


Cestoviny s kuracinkou a šampiňónmi

11. 10. 2010

Potrebujeme: cca 500 g kuracích pŕs, balíček cestovín/vretená, kolienka atď./, menšia cibuľa, olej, 1 konzerva šampiňónov, smotana na varenie, 150 g nátierkového masla s nivou/alebo natur/, čierne korenie, soľ, vegeta, trošku cukru  

Postup: Podľa návodu uvaríme cestoviny. Na väčšej panvici, najlepší je wok,  zohrejeme olej, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, trochu opražíme. Potom pridáme na slížiky pokrájané kuracie prsia, okoreníme č. korením a podusíme. Trošku ich necháme chytiť do ružova. Keď sú už opečené, osolíme, ovegetíme, pridáme odkvapkané šampiňóny, premiešame. Pridáme smotanu na varenie,trošinku cukru,  miešame a keď začne vrieť, pridáme nátierkové maslo. Hňed primiešame cestoviny a miešame, kým sa smotana "nestratí". Horúce hneď podávame.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.